مهمترین آموزش زبان انگلیسی سایت زبان رمزی آن این است که شمارا وادار به تایپ کردن مینماید . مطمئن باشید دیر یا این که زود گوگل در بعضی جستجوها نوشتههای شمارا معرفی خواهد کرد و وب لاگ شما بعداز آبادی یا این که بیست مقاله , بازدیدکنندگان نا آشنا نیز یادگیری زبان انگلیسی رایگان خواهد داشت . دیدن تعداد بازدیدکنندههای روزمره به یک بازی تبدیل میگردد و شم میکنید که می بایست اکثر بنویسید .
- دنبال فرا گرفتن تمامی کلمه ها نباشید
- فهم و شعور معنی مهمتر از شعور معنای لغت است
- فرا گرفتن لهجه و یاد گرفتن ترجمه دو مشاجره مختلف میباشند
- به به کارگیری از دیکشنری انگلیسی به انگلیسی عادت کنیم
- کدام دیکشنری خوب تر است؟ دیجیتال یا این که کاغذی؟
- دیکشنری یک وسیله فردی است
- فرا گرفتن گویش به یاری آوا
هنر ما در فراگرفتن گویش انگلیسی , فراگیری همهی کلمه ها وجود ندارد . هنرمان , خاطره نگرفتن عبارات غیرضروری است!
وسواس» معاند فرا گرفتن گویش انگلیسی یا این که هر لهجه دیگری است .
اما یک کار نیک که میتوانید با کمترین فشار انجام دهید , پخش کردن پادکست های انگلیسی در منزل است .
درحالتی که فقط میباشید , یا این که بقیهی اعضای خانواده نیز علاقهمند به یاد گرفتن گویش میباشند , میتوانید پادکستها را با صدای بلند پخش فرمائید .
در صورتیکه نیز می خواهید مزاحم سایر نباشید , میتوانید یک هدفون بلوتوث ارزان ارزش بخرید و یکیاز گوشیهایش را در گوشتان بگذارید تا دائماً به موبایلتان وصل باشد و قسمتی از وقت خویش را منزل , با یک موبایل در گوش بگذرانید ( درصورتیکه بقیه اعضای خانواده , فضایی تولید نمایند که هر دو تلفن همراه را در گوش بگذارید , خوب است . البته یک تلفن همراه در گوش و یک موبایل برای خانواده , واقعاً قابل تحمل است و اعتراض بدون شوخی تولید نمی کند ) .
می دانم که بخش اعظمی از ما فیلم دیدن را تحت عنوان روشی برای یاد گرفتن پر سرعت لهجه بهکار میگیریم . قطعاً فیلم دیدن گرانبها است . البته پادکست ویژگیهای اختصاصی خودش را دارااست .
یادگیری زبان انگلیسی در 50 روز جدید | بهترین مدل یادگیری زبان انگلیسی |
چطور زبان انگلیسی یاد بگیریم | یادگیری زبان انگلیسی در خانه |
آموزش زبان انگلیسی نصرت | آموزش زبان انگلیسی-زبان رمزی |
اعم بهترین کتاب برای یادگیری زبان انگلیسی از این که در فیلم , مجبورید تمام وقت تصویر را نیز نگاه نمائید . ضمناً بعضی وقت ها ماجرا فیلم منجر می گردد از کلمه ها و یاد گرفتن غافل گردید .
گوش دادن پادکست ( درصورتیکه با هدفون بلوتوث یا این که تلفن همراه در جیب باشد ) زمان جنبش کردن و شغل های معمولی را از شما نمیگیرد و این خویش مزیتی وسیع است .
ضمناً اصلاً خودتان را مقید نکنید که همهی واژهها و جملات را بفهمید . چه بسا در شرایطیکه در یک پادکست بیست دقیقهای , یک جمله نیز متوجه نشدید , اهمیت ندارد . همین که گوشتان با تلفظ کلمه ها آشنا شود , دستاورد بزرگی است . در شرایطی که عادت فرمایید پادکست ها را چنددفعه گوش بدهید , بهتدریج با جمله ها و ساختار آنان نیز آشناتر میشوید .
توقع خودتان را تعدیل نمائید . هدفتان از گوش دادن , پی بردن نباشد . انگیزه این است که بازه زمانی زمانه معینی درطول روز , صدای پادکست در گوشتان باشد . همین .
اینجانب مقاله دیگری را نیز در قضیه فراگیری و فراگرفتن گویش انگلیسی نوشتهام که در صورتی دوست داشتید میتوانید بخوانید .
بعد از این که اولیه تجربهی فردی درباره ی شیوه فراگیری و فراگرفتن لهجه انگلیسی را منتشر کردم , کامنتها و نظرها زیادی ارسال شد و تصمیم گرفتم در جواب به سوال ها بیان شده دومی متن در این جهت را منتشر کنم .
این توشه نیز مثل نصیب نخستین این متن اکثر به فراگرفتن کلمه ها و توسعه و گسترش دامنه کلمه ها دقت دارم .
اضطراری است تأکید کنم که اینجانب به صورت مختص در باب فرا گرفتن گویش انگلیسی که شناخت بیشتری با آن دارم کلام می کنم .
اگرچه بر پایه ی آشنایی جزئی با بعضی زبانهای دیگر , حس میکنم اصول نباید چندان گوناگون باشند .
آنچه بهدنبال می خوانید :
در حالتی که قرار باشد مفهوم تمام کلمه ها یک نوشته را بیاموزیم . انرژی و دوره متعددی صرف اولیه صفحهها میگردد . دراینحالت بیشتر ما , انرژی و انگیزهی خویش را برای ادامه مطالعه از دست خوا هیم اعطا کرد .
اذن بدهید که با نیز جزو صحبتهای رندی پاش از کتاب نهایی سخنرانی ( که در تارنما متمم معرفی کردیم ) را مرور کنیم :
در نوشته بالا سه رنگ عبارات را میبینید :
کلمه ها مشکی رنگ معمولی : این لغات جملات را جاری کردهاند و یاری کردهاند تجربهی مولف خوبتر منتقل شود . اما حقیقت این است که در شرایطیکه آن ها را نخوانید نیز رخداد خیلی مهمی نخواهد بهزمینخورد .
عبارات قرمز : می توانید این کلمه ها را پشت سرهم بخوانید و تا حد خیر و خوبی پیام حساس تالیف کننده را اخذ فرمائید .
لغت ها آبیرنگ : بخش اعظم این لغت ها , کلماتی میباشند که ممکن است خوانندهی قلیل آشنا به گویش انگلیسی , قبلاً با آن مواجه نشده یا این که معنای آن را در ذهن ندارد .
نمی خواهم بیانکنم کهاین لغت ها اصلاً حساس نیستند ; البته حقیقت این است که سوای درک کردن معنای آنها نیز پیام دارای اهمیت رندی پاش را در نهایی سخنرانی اخذ خواهید کرد .
برهان ندارد در همین یک جمله , دهها لغت خاطره بگیریم ; همین که شم کنیم کلام مولف را فهمیدهایم کافی است .
همین که کلماتی میدانستهایم را یاد آوری کنیم کافی است . وقتی که وقت و انرژی و حوصلهای نیز داشتیم , میتوانیم سراغ
اذن بدهید که صادقانه بیانکنم که اینجانب نیز چنین کاری کردهام . یک سری وقت پیش بلاگ Webmindset را فعال سازی کردم .
ممکن است برایتان جذاب باشد که با وجودی که قرائت و فهم مقاله اینجانب عالی بود , برای تالیف اولین مقاله که دوچندان بی آلایش و کوتاه است , یکسری ساعت وقت گذاشتم . جدید میدیدم که چقدر به واژهها بیتفاوت بودهام . چقدر کلمهها را مدام خواندهام ولی برای به عمل بردن آنان در جملهها خلل دارم . این روز ها هنوز برای خوب تر شدن زبانم هفتهای دو یا این که سه مقاله در آنجا مینویسم . هنوز نیز میدانم که ایرادات متفاوت در گزینش لغات و گرامر دارم . ولی برایم اهمیت ندارد . در صورتیکه نتوانم فارغ از شرم و با خطا علیه دیگرانی که نمی بینم صحبت بزنم , چهطور می خواهم بعداً درمقابل اشخاصی که می بینم , کلام بزنم و سخن کنم؟
قدم سوم : نقش گرامر در یاد گرفتن لهجه انگلیسی
کمتر پارسی زبانی را می بینید که بتواند گرامر گویش خودش را توضیح دهد . هنوز نیز تفاوت ماضی استمراری و اکنون بی آلایش و ماضی بعید و … را خیلیها نمیدانند .
به لحاظ میرسد فراگرفتن گرامر به طور مجموعهای از فرمولها , کاری زمانبر و ناچیز خواص باشد . ضمن اینکه به شدت فرّار محسوب میشود .
ما در گویش مادری خودمان , گرامر را از روی پلیدی و زیبایی جمله ها می فهمیم : دلم خواهد خواست برویم ساندویچ میخوردیم!» جملهی نادرستی است . خیر تنها به جهت عدم تطبیق دوره افعال . بلکه به جهت اینکه این گزاره زشت» است و ما تا کنون آن را ندیدهایم .
اینجانب برای فراگرفتن گرامر لهجه انگلیسی از اولیه پند تا روز جاری , روزمره یک جمله نوشته انگلیسی را از روی کتاب یا این که خبرنامه یا این که وب , دستکاری می کنم . با این عمل به ندرت ذهنم قضاوتی در زمینه ی زشت و قشنگ بودن جملات پیدا مینماید که می تواند در درستتر سخن زدن کمکم نماید .
درحالتی که نیز برای یاد گرفتن لهجه انگلیسی و گرامر آن حوصلهی بیشتری دارید , گزینهی جالبی نیز دارم :
در تارنما BestAnswer فهرستی از خدمت های بدونپول آنلاین تصحیح گرامر متن های لهجه انگلیسی شما بیان شده شدهاست :
فهرست شایسته ترین قابل انعطاف افزارهای تصحیح گرامر در گویش انگلیسی
هرکدام از آن پنج خدمت , خصوصیت های خویش را داراهستند . ولی برای فراگیری گویش انگلیسی به نظرم آیتم های نخستین و دوم ( Paperrate و Grammarly ) خوب تر می باشند .
گرامرلی , نسخهی مبلغی نیز داراست که میگوید نکات توسعه یافته تری را به شما خواهد اعلامکرد . اینجانب دو سال است که ورژن مبلغی آن را نیز آزمون کردهام . در حدی نمی باشد که بخواهید پولش را بدهید یا این که در صورتی از نسخهی بدون پول به کارگیری میکنید , حس بدی داشته باشید . به نظرم نسخهی بدونپول کاملاً کافی است .
قدم چهارم : تولید هدف در فراگرفتن لهجه انگلیسی
تلاوت متنهای طولانی خیلی انرژی و صبر می خواهد .
به لحاظ اینجانب برای فراگرفتن گویش انگلیسی از متنهای کوتاه آغاز نمایید . در فراگیری گویش انگلیسی نقل قولها خوب میباشند . در شرایطیکه مورد خاصی مسئله علاقهی شماست یا این که شخص خاصی مسئله علاقهتان است در سایتهای نقل قسم , جملاتی مرتبط با آن شخص یا این که مورد را پیدا فرمایید و یادداشت نمائید . احتمالا برخی جملات را متوجه نشوید . اهمیت ندارد . سوای نگرانی به سراغ جملهها دیگر بروید .
اینجانب برای نقل عهد و پیمان انگلیسی معمولاً سراغ یک کدام از این سایتها میروم :
در یک مقاله مستقل یک سری زمینه از این سایتها و ویژگیهای هریک را معرفی کردهام که نرم افزار یادگیری زبان انگلیسی درصورتی که قصد دارید برای لهجه انگلیسی وقت بگذارید , سفارش میکنم بعضا از آنها را در طرح ریزی روزمره برای فرا گرفتن گویش بگنجانید :
معرفی یکسری وبسایت گزاره های کوتاه برای تقویت گویش انگلیسی
نکتهای در رابطه یاد گرفتن لهجه انگلیسی در خانه
نکتهی کوچک دیگری نیز باقی مانده که به نظرم برای تقویت گویش انگلیسی عالی است به آن دقت کنیم .
بخش قابل توجهی از وقت ما در خانه میگذرد و منطقی است برای فراگرفتن لهجه انگلیسی در خانه نیز برنامه داشته باشیم .
ولی احتمالاً می گویید کهاین وقت , یا این که به خواب میگذرد یا این که به مساله خانوادگی . در غیر این شکل نیز , می خواهیم به خودمان استراحت بدهیم و فشار فراگرفتن گویش را دراین دست کم است.
درباره این سایت